Le-Papillon

Comfort - Omheind - Ruimte - Vakantie

Vakantiewoning Le-Papillon ligt direct aan de bosrand in de Perigord-Vert, in het hart van het prachtige natuurpark Perigord-Limousin welke bekend is om haar unieke flora en fauna. Je vindt de woning aan de D64a, een rustig weggetje tussen de dorpen Chalûs (bekend van Koning Richard Leeuwenhart) en Dournazac. In Dournazac vind je een bakker, een klein winkeltje voor de noodzakelijke boodschappen en 2 restaurants. De grotere supermarkten en meerdere restaurants en bars vind je op 5 minuten afstand.

Vakantiewoning Le-Papillon

 

15 Les Vergnes

87230Dournazac

France

Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

meer info?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Le-Papillon is een comfortabel vakantiehuis met grote omheinde tuin. De 3500m2 omheinde tuin maakt deze vakantiewoning tot een veilige omgeving voor honden en kinderen. De woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, ruime veranda, 3 slaapkamers, 2 badkamers, utility ruimte met wasmachine, garage (voor motoren te stallen), kelder met extra koelkast, ruimte met de houtopslag voor de houtkachel. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming en in de woonkamer staat een houtkachel (hout is aanwezig), hierdoor is Le-Papillon ook in de koudere jaargetijden een comfortabel verblijf. In de woonkamer staat een televisie (satelliet) met Nederlandse zenders. Kortom: voorjaar - zomer - winter - herfst, Vakantiehuis Le-Papillon met omheind terrein is ten alle tijden een fijne en comfortabele vakantiebestemming! We heten u graag welkom!