Le-Papillon

Comfort - Omheind - Ruimte - Vakantie

We kennen 3 seizoenen; laag-, midden- en hoogseizoen.

 

 

  • Het laagseizoen zijn de maanden: november, december maart en april
  • Het middenseizoen zijn de maanden mei, juni, september en oktober
  • Het hoogseizoen zijn de maanden juli en augustus én de kerstvakantie

 

De bijbehorende tarieven zijn:

prijzen zijn per week.

zaterdag tot zaterdag of zondag tot zondag

 

Laagseizoen         -     € 500,--

 

Middenseizoen   -     € 620,--

 

 Hoogseizoen       -     € 890,--

 

  • verplichte eindschoonmaak € 80,--
  • toeristenbelasting € 1,=  p.p.p.d.
  • van januari t/m medio maart is Le-Papillon gesloten (m.u.v. de kerstvakantie)
Vakantiehuis met omheinde tuin in Frankrijk. Veilige omgeving voor honden en kinderen. Voor een ontspannen vakantie met honden.
Klik op dit icon om naar de facebook pagina van hondencamping La Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Google+ pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan. Klik op dit icon om naar de Pintersest pagina van hondencamping La-Soupèze in Frankrijk te gaan.

meer info?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Le-Papillon is een comfortabel vakantiehuis met grote omheinde tuin. De 3500m2 omheinde tuin maakt deze vakantiewoning tot een veilige omgeving voor honden en kinderen. De woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, ruime veranda, 3 slaapkamers, 2 badkamers, utility ruimte met wasmachine, garage (voor motoren te stallen), kelder met extra koelkast, ruimte met de houtopslag voor de houtkachel. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming en in de woonkamer staat een houtkachel (hout is aanwezig), hierdoor is Le-Papillon ook in de koudere jaargetijden een comfortabel verblijf. In de woonkamer staat een televisie (satelliet) met Nederlandse zenders. Kortom: voorjaar - zomer - winter - herfst, Vakantiehuis Le-Papillon met omheind terrein is ten alle tijden een fijne en comfortabele vakantiebestemming! We heten u graag welkom!